Comus Tours

Главная | Регистрация | Вход
Понедельник, 10.02.2025, 22:01
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
М'ясні продукти
comusДата: Вторник, 01.11.2011, 11:34 | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Администраторы
Сообщений: 4
Репутация: 0
Статус: Offline
Про шашлик не знаю, але стейки з будь-якого м'яса можна маринувати на оцті винному або фруктовому, маслі рослинному без запаху, а також шматки птиці, риба, жабу теж можна спробувати, наприклад і потім вже хоч на грати, хоч на шампур абосковороду .. . Додати солі, сік болгарського перцю, лимона або помідора за бажанням, трав-прянощів по інтуїції. Непоганийфаршевих варіант, тільки немороженое м'ясо - потрібно ізмелічіть і в холод на кілька годин з сіллю, потім можна ще разперемолоти і додавати за бажанням інгредієнти. В натуральну оболонку набити і вийде зовсім чудово, не забути сала тудиневеликими шматочками, можна пташиний жир - ковбаски для смаження готові!

Зовсім молоденьке м’ясо (поросяти, ягняти) не маринують. Хіба що натирають його прокрученою у м'ясорубці цибулею і чорним перцем за годину-півтора до приготування. Знову ж таки, солять вже в тарілці.
 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2025 | Сделать бесплатный сайт с uCoz