comus | Дата: Вторник, 01.11.2011, 11:34 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Группа: Администраторы
Сообщений: 4
Статус: Offline
| Про шашлик не знаю, але стейки з будь-якого м'яса можна маринувати на оцті винному або фруктовому, маслі рослинному без запаху, а також шматки птиці, риба, жабу теж можна спробувати, наприклад і потім вже хоч на грати, хоч на шампур абосковороду .. . Додати солі, сік болгарського перцю, лимона або помідора за бажанням, трав-прянощів по інтуїції. Непоганийфаршевих варіант, тільки немороженое м'ясо - потрібно ізмелічіть і в холод на кілька годин з сіллю, потім можна ще разперемолоти і додавати за бажанням інгредієнти. В натуральну оболонку набити і вийде зовсім чудово, не забути сала тудиневеликими шматочками, можна пташиний жир - ковбаски для смаження готові!
Зовсім молоденьке м’ясо (поросяти, ягняти) не маринують. Хіба що натирають його прокрученою у м'ясорубці цибулею і чорним перцем за годину-півтора до приготування. Знову ж таки, солять вже в тарілці.
|
|
| |